Du gir nå til følgende prosjekt:

Solcelle

Bibelskolen tar grønne steg - Nytt tak med solcelle

Etter 40 år får hovedbygget på Bibelskolen nå nytt tak.
Vi har over tid hatt utfordringer med flere lekkasjer, dette kombinert med at taket som er fra starten av 1980-tallet nå var modent for utskifting gjør at vi denne sommeren legger nytt.
Alle som har rullet ned bakken til Bibelskolen vet at det er mye tak på hovedbygget. Til sammen er det ca 1850 m2. Nå skal ca 750 av disse dekkes av solcellepanel.

- Med dette prosjektet tar skolen ett godt steg inn i det grønne skiftet, sier økonomi- og administrasjonsleder Arve Myksvoll. Han understreker at det er gjort grundige forarbeid og at skolen her tenker både grønt og langsiktig. Solcellene har en levetid på ca 30 år, og det er beregnet at det er en inntjeningstid på 15 år. Dette betyr at vi etter inntjeningstiden får samlet reduserte strømutgifter, stipulert til ca 1,2 million de påfølgende årene.

Arbeidet med rivning av gammelt tak startet 11.mai. Taket skal skiftes helt ned til isolasjonen. Pga koronarestriksjoner og bortfall av arrangement er det et svært gunstig tidspunkt å skifte tak denne sommeren. Det er firmaet Solbakk bygg som vil stå for tømrerarbeidet mens jobben med solcellepanelene leveres og installeres av firmaet Function Energy v/Fagerheim bygg.

Vil du som enkeltperson eller din forsamling være med å ta i ett tak? Startskuddet for aksjon nytt tak er rullet i gang og de første beløpene er allerede begynt å tikke inn.

Beløp:
NOK
 
Én gang
Månedlig
 
BetalingsmetodeVipps på nett
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag for alle gaver på kr. 500 eller mer.
 
Powered by Cornerstone